Instal·lacions

Actualment el CGO disposa de dos equipaments esportius per als seus gimnastes. La seu central de club es troba a les antigues instal·lacions de l’Squash Vic, a la carretera de Sant Bartomeu. Aquest edifici va ser inaugurat al maig de 2005. Disposa d’una sala per als entrenaments, dos vestuaris, una sala de ballet, una sala de babygim, un espai de fisioteràpia, un despatx i una sala de reunions. També ofereix un bar amb terrassa.

Aquest nou espai aviat va quedar petit degut a l’augment de socis i, en conseqüència, a l’augment d’infants inscrits. A partir de la temporada 2007/2008 el club va poder disposar del Pavelló de l'Ausoneta per encabir les seccions de Gimnàstica Artística Masculina, Gimnàstica Rítmica i Gimnàstica Acrobàtica. La secció de Gimnàstica Artística Femenina continua utilitzant l’espai de la seu central del club. D’aquesta manera s’ha pogut oferir un nou espai als gimnastes i reduir la massificació a les instal·lacions centrals. Aquest pavelló es comparteix amb altres clubs esportius de la ciutat de Vic.

L’execució dels diferents esdeveniments que organitza el CGO es porta a terme a les instal·lacions del Pavelló núm. 3, fet que facilita l’acomodació del públic interessat en gaudir d’aquests actes esportius.