Preguntes freqüents


Quina és la millor edat per inscriure a la meva filla o el meu fill? 
No hi ha una edat determinada. Qualsevol edat es bona per fer gimnàstica, tot i que quan abans comenci més possibilitats tindrà per assolir un bon nivell. Al nostre club tenim nens i nenes de 3 anys que comencen a fer la base de la gimnàstica.
  
No vull que el meu fill/filla competeixi. Pot pertànyer al club? 
Encara que la il·lusió de tot esportista és veure reflectit en la pista el resultat de tant esforç i hores d'entrenament, el participar en competicions no és un requisit exigible per a pertànyer al club.
  
El meu fill/La meva filla no competeix. Perquè necessita llicència? 
La llicència federativa és el document mitjançant el qual s'acredita estar cobert per l'assegurança individual d'accidents subscrit per la Federació Catalana de Gimnàstica.
  
El meu fill/La meva filla s'ha lesionat. Què faig? 
Si la lesió s'ha produït durant un entrenament o participant en una competició, tant el diagnòstic com el tractament estan emparats per la pòlissa  d’ assegurança mèdica contractada per la Federació Catalana de Gimnàstica i que dona cobertura a tots els gimnastes federats. En el cas que es necessiti assistència, serà necessari complimentar l’imprès d'accident i lliurar-lo al centre mèdic. Aquest imprès el complimentarà el Club. 
  
Quines substàncies s'utilitzen en el club per a millorar el rendiment? 
El Club Gimnàstic Osona ni utilitza, ni promociona o subministra cap substància als seus gimnastes.
El nivell que cadascun d'ells o elles aconsegueixin es deurà al seu esforç personal, constància i dedicació, a més de per el bon fer dels nostres entrenadors i entrenadores. 
   
Vull donar-me d'alta o baixa. Com puc fer-ho? 
Per a ambdós tràmits has de sol·licitar a la secretaria del club (de dilluns a divendres de 17 a 20 hores, en el carrer  Esperança 9 ) la documentació corresponent .
Un cop emplenades les dades requerides i signat el document per la persona interessada, o pare, mare o tutor si és menys d'edat, podrà ser lliurat de nou a la secretaria, essent, des d'aquest moment, efectiu el tràmit realitzat. 
  

3 comentaris:

  1. En aquest club ja no es fa gimnàstica ritmica?

    ResponElimina
  2. la meva filla te 11 anys, es pot apuntar a gimnastica artistica?

    ResponElimina
  3. es pot apuntar a l'estiu?

    ResponElimina