Nous socis

El Club Gimnàstic Osona, som un club format exclusivament per a SOCIS , amb un interès comú de fomentar i augmentar la practica de la gimnàstica esportiva i de competició a la nostra comarca, tant amb gimnàstica artística com la rítmica, intentant que els nostres fills practiquin un esport competitiu, en el que els valors de disciplina i de superació hi son sempre presents, realitzant diverses competicions amb altres equips de Catalunya i federats amb la FEDERACIÓ CATALANA DE GIMNÀSTICA.

Al ser un club amb socis si vols que el teu fill o filla faci una activitat amb nosaltres primer de tot hem de donar-te d’alta de soci i també hem de donar d’alta a l’activitat el nen o nena que comença a entrenar. 

 
Heu de portar: 

  • Fotocòpia DNI gimnasta 
  • Fotocòpia Tarjeta S.S. gimnasta
  • Número compte bancari
  • Informe mèdic, conforme el gimnasta pot realitzar aquesta activitat.
És important saber que les temporades del Club van de setembre a juny o juliol segons la categoria dels gimnastes, i que els entrenaments segueixen el calendari escolar. (alguns grups s’amplien els entrenaments en èpoques de vacances i ja s’explica directament en cada categoria).

Les quotes d’entrenament es paguem mensualment i el mes de febrer també es paga la quota social.

Tots els gimnastes estan obligats a tenir la Llicència Federativa de la Federació Catalana de Gimnàstica, la qual té vigència per anys naturals i el seu import varia segons el tipus de disciplina i nivell que es practica.