dimarts, 28 de juny del 2011

Campionats d'Espanya de gimnàstica artística masculina

Adso Romero, Eloi Palau, Daniel Mendieta i Adrià Puigrefagut del Club Gimnàstic Osona participaran en els Campionats d’Espanya de Gimnàstic Artística Masculina que tindrà lloc a València al Pavelló del Cabanyal els dies 30 de juny i 1,2 i 3 de juliol.
Adso Romero ,que està entrenant amb beca al centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat, competirà en la categoria de nivell 8 i Eloi Palau, Daniel Mendieta i Adrià Puigrefagut ho faran en les categories de nivell 7,6 i 3 respectivament.
A València és podran veure tots els nivells de Via Olímpica on competeixen aquests quatre gimnastes i per suposat el dissabte dia 2 de juliol serà el dia on podrem gaudir de veure en competició als gimnastes Olímpics Isaac Botella, Rafael Martínez entre d’altres.
Per primera vegada tindrem l’absència del darrer millor gimnasta Català i tres vegades Campió Olímpic Gervasio Deffer que aquest darrer any va decidir la seva retirada com a gimnasta però que continua vinculat a ella a la Reial Federació Espanyola de Gimnàstica, al Centre d’Alt Rendiment de San Cugat i al Gimnàs La Mina-Gervasio Deffer.
Esperem que els nostres gimnastes Osonencs tinguin tant bons resultats en aquest Campionats d’Espanya com els anteriors on van acumular 3 medalles en la competició individual per aparells.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada