dimecres, 30 de novembre del 2011

ADSO ROMERO DEL GIMNÀSTIC OSONA A ITÀLIA

El gimnasta Adso Romero després d’haver participat a Saragossa a la Copa d’Espanya de Gimnàstica Aeròbica i obtenir la medalla d’or en la Categoria Júnior individual ha estat seleccionat per la Real Federación Española de Gimnasia per participar en el Campionat Internacional I Trofeu de Trinacria de Gimnàstica  Aeròbica que es celebrarà a Palerm (Itàlia) del 1 al 4 de desembre.

L’Adso Romero va estar entrenant al Club Gimnàstic Osona fins al Juliol del 2010  a les ordres del seu entrenador Juan Anguita, data en la que va ser cridat pel CAR de Sant Cugat i dotat amb una beca mixta per la modalitat de Gimnàstica Artística Masculina.

Romero va deixar aquesta al setembre la modalitat de Gimnàstica Artística Masculina per començar la seva trajectòria en la modalitat de Gimnàstica Aeròbica. Actualment aquest gimnasta té una beca d’entrenament al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat i com podem veure tant els seus resultats com  el seu sacrifici són admirables donat que no és gens fàcil desplaçar-se diàriament de Sora a Sant Cugat del Vallès i tenir aquest bon rendiment. Des del seu Club li desitgem una bona actuació al Internacional que farà a la ciutat de Palerm.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada