dimarts, 20 de març del 2012

13 medalles a la 2a. fase GAF

La  segona fase dels Campionats de Catalunya de Gimnàstica Artística Femenina han estat molt profitosos pel Gimnàstic Osona emportant-se tretze medalles en aquesta competició.
Les gimnastes de Via Olímpica Anna Ponce de nivell 8 i Berta Miarons de nivell 6 s’emporten l’or en la competició individual i en la de equips Berta Miarons, Ibet Ribó, Vanessa Cajamarca i Paula Norberto també es van endur la primera possició en nivell 6. 
Pel que fa a les gimnastes de Base en la competició individual en nivell 4 va ser Judit Osuna i en N-3 Aina Vilar qui es van endur el bronze i l’equip de nivell 3 de Aina Vilar, Ia Codinachs i Caudia Salat varen ser plata en aquesta categoria.
Pel que fa al nivell 2 van ser dues les medalles una d’or per Laura Camacho i bronze per Duna Sallent.
En les categoria de Promogym 4 per equips es van endur la primera posició Emma Glesson, Marta Pla, Imma Roviró i Laia Picas. Arola Alvarez de Promogym 2   va fer plata i el equip format per l’Arola Alvarez, Judit Sanchez, Laia Farrés i Maria Dinarés es van endur el bronze.
En la categoria de Escolars varen ser les del Nucli Territorial de la Vall del Ges de la escola del Gimnàstic Osona Nel·la Serrats, Queralt Martí, Julia Aranda i Anais Bussano qui per equips van quedar terceres i en la competició individual Nel·la Serrats també es va emportar el bronze.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada