dimecres, 16 de maig del 2012

6 MEDALLES ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA DE GIMNASTICA FEMENINA

El passat cap de setmana va tenir lloc a Salt la 3a. fase de  Gimnàstica Artística Femenina on van participar gimnastes d’arreu de Catalunya i on el Gimnàstic Osona va endur-se cap a casa sis medalles més.
A la categoria de Nivell 1 Ling Xudon Moreno va quedar tercera en la competició individual. Va empatar amb la primera classificada Aida Valencia a l'aparell de terra i guanyant-la a l'aparell de salt.
En la categoria de Nivell 3 de Base de Via Olímpica va ser l’equip format pe Aina Vilar, Ia Codinachs i Claudia Salat qui van tenir la medalla de Bronze. Aina Vilar, tot i quedant cinquena a la general, va fer la millor nota en paral·leles de totes les gimnastes catalanes d’aquest nivell, quedant per sobre de la primera classificada amb una puntuació de 11,700.
En Via Olímpica van ser Berta Miarons en nivell 6-aleví qui va quedar tercera de Catalunya en la Categoria individual i juntament amb Vanesa Cajamarca, Paula Norberto i Ivet Ribó en la competició per equips van endur-se l’Or.
L’Anna Ponce en N-8-juvenil va fer plata, el seu millor aparell va ser el terra obtenint una puntuació de 12,600 per sobre de la primera classificada Silvia Puig del C.G. Gràcia.
En la màxima categoria de Via Olímpica Mireia Sanfiz va fer plata.