dilluns, 18 de juny del 2012

UNA FINAL AMB 19 PODIS!!!

Gran paper del Club Gimnàstic Osona al Campionat de Catalunya Absolut de Gimnàstica Artística Femenina juntament amb les finals de Via Olímpica, Base, Inigym, Promogym, i Campionat en Edat Escolar, celebrat aquest cap de setmana al Pavelló Castell d'en Planes de Vic. 
Laura Camacho va ser 2a. i Duna Sallent 3a. a Nivell 2, a la classificació per aparells de la mateixa categoria Laura Camacho va ser 3a. a l'aparell de paral·leles i 2a. a l'aparell de terra i Duna Sallent 1a. a l'aparell de salt. 
L'equip format per Aina Vilar, Ia Codinachs i Clàudia Salat de Nivell 3 varen quedar en tercer lloc. 
A Nivell 5 va quedar en 1a. posició Júlia Emperador. 
A Nivell 6 es va emportar la medalla d'or l'equip format per Vanessa Cajamarca, Ivet Ribó, Berta Miarons i Paula Norberto. 
A Nivell 8 Anna Ponce va obtenir la 2a. posició. 
Una lesió produïda durant l'escalfament va impedir la participació de la gimnasta Mireia Sanfiz que sortia a Nivell 10 i era una de les candidates a obtenir el Trofeu de la Secretaria General de l'Esport i la Medalla de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya. 
A la categoria Inigym Mar Comalrena i Judit Ribó van obtenir 1er i 2n lloc respectivament a terra, i Aina Font va ser primera en salt, aquestes tres gimnastes junt amb Alba Camacho va quedar en tercer lloc per equips. 
Pel que fa a les categories de Promogym Arola Àlvarez va quedar 3a. a l'aparell de salt a Promogym 2A i l'equip format per Maria Dinarès, Judit Sànchez i Arola Àlvarez va quedar en tercera posició. 
Marta Pla va ser la tercera classificada a la categoria de Promogym 4 i l'equip format per Marta Pla, Imma Roviró, Alba Peix, Anna Illamola, Emma Gleeson, Jana Domínguez i Laia Picas també va quedar en tercera posició. 
A la categoria d'Edat Escolar Iris Cardenas va quedar en 1a. posició i l'equip format per Queralt Martí, Júlia Aranda, Nel·la Serrats i Anais Bussano va quedar en tercer lloc.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada