diumenge, 15 de juliol del 2012

10 MEDALLES A VALLADOLID

Un total de 15 gimnastes del Club Gimnàstic Osona han participat aquest cap de setmana al Campionat d'Espanya de Gimnàstica Artística Femenina disputat a Valladolid. La classificació al campionat d'Espanya s'obté en haver participat prèviament al Campionat de Catalunya i haver assolit les classificacions que marca el reglament.

Aquestes gimnastes van deixar el club en una posició molt alta obtenint 10 medalles.

Duna Sallent va ser 3a. General i 2a. en l'aparell de terra a la categoria Nivell 2P i Laura Camacho 2a. en barra de la mateixa categoria. A la categoria Nivell 3 de base de Vía Olímpica ha estat Aina Vilar la que es va endur el primer lloc en barra i el 3r de la classificació general. Mar Palau va guanyar el bronze de Nivell 4 en l'aparell de barra. Judit Osuna va classificar-se en 3a. posició general de la categoria Nivell 4P. Júlia emperador va ser 2a. en paral·leles i 2a. en salt de Nivell 5 i Berta Miarons 2a. a l'aparell de salt a Nivell 6.

Moltes felicitats a totes les nenes i en especial a les entrenadores, que dia a dia ens estan demostran que fan molt bona feina.