dijous, 6 de juny del 2013

26 PODIS A LES FINALS DE LA COPA CATALUNYA


Els pavellons Pla de Llacs d’Olot van acollir les finals de Copa Catalunya de Gimnàstica Artística Femenina. Com va essent habitual en les darreres temporades, el Gimnàstic Osona va fer un bon paper aconseguint 26 podis, 19 d’ells a les màximes categories.

Pel que fa a les gimnastes de les categories de Via Olímpica del club osonenc, en destaquem els 4 podis de Laia Vidal a Nivell 6 ( 1a a la general, 1a a paral·leles i 2a a barra ), els 5 podis de Berta Miarons (3a a la general, 2a  a salt,2a a paral·leles, 3a a barra)  a Nivell 7, els 4 podis de Paula Norberto també a nivell 7 (2a a salt, 3a a paral·leles i 3a a terra), els 4 podis de Duna Sallent a nivell 5 (2a a la general, 3a a salt, 2a a terra, 3a a barra) i els 3 podis de Roser Senmartí a Nivell 8 ( 3a a la general, 1a a terra, 2a salt).
En aquestes categories el gimnàstic Osona també es va emportar dues medalles d’or per equips. L’equip que es va emportar la medalla d’or en nivell 7 de Via Olímpica estava format per Paula Norberto, Berta Miarons i Ivet Ribó; l’equip campió en nivell 6 el componien Júlia Emperador, Laia Vidal, Judith Osuna i Aina Vilar.
Un altre resultat important va ser l’aconseguit per a la gimnasta de tecnificació- base Ling Xudong Moreno,3a a la general de la categoria de nivell 2 petites i 3a a l’aparell de paral·leles. A Nivell 1 l'Aina Font es va classificar 1a a l'aparell de salt. Es destaca també la medalla d’or en l’aparell de salt d’Emma Glesson a la categoria de Nivell 2 grans. Una de les gimnastes més joves del Club osonenc  a la categoria d’Inigym 1, Martina Pujadas,  va aconseguir la 3a posició a l’aparell de salt. Finalment, el Club Gimnàstic Osona també va obtenir molts bons resultats a la categoria de promogym 3A on Maria Dinarès va ser segona a l’aparell de paral·leles i 3a a l’aparell de salt, i Laia Farrés va quedar obtenint la 3a posició a l’aparell de salt. Per últim, esmentar que finalment el Club Osonenc ha obtingut el màxim nombre de gimnastes classificats/des pel campionat d’Espanya en la història del Club amb una participació de 33 esportistes. L’esmentat campionat es celebrarà a València la setmana del 15 de Juliol. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada