dilluns, 12 de desembre del 2011

450 GIMNASTES ES REUNIRAN A VIC EN LA TERCERA EDICIÓ DEL TORNEIG OSONAGYM


A la competició, aquest dissabte 17 de desembre al pavelló de l’Ausoneta, es donaran cita les categories de Competicions en Edat Escolar, Inigym,  Promogym i Base de tecnificació.
El Club Gimnàstic Osona organitza, aquest dissabte 17 de desembre, la tercera edició del Torneig de gimnàstica artística femenina Osonagym. Aquesta competició està pensada per fomentar i promocionar aquest esport en les categories de base i tecnificació per escalfar motors de cara a l’inici de la propera temporada. 
El torneig es disputarà al pavelló municipal l’Ausoneta de Vic i aplegarà 18 Clubs vinguts d’arreu de Catalunya i un total de 450 gimnastes que competiran en quatre categories: Competicions en Edat Escolar (CEE), Inigym,  Promogym i aquest any  com a novetat la categoria de base de tecnificació.
La jornada començarà a les 8 del matí i s’allargarà fins a les 8 de la tarda. Les proves de CEE obriran e torneig a les 8:30, i passaran el relleu a les d’Inigym i Base de tencnificació, previstes a les 10:50. A la tarda, a partir de les 15:00 , serà el torn de la competició de Promogym, que tancarà el torneig amb el seu lliurament de premis poc abans de les 8  de la tarda.
L’organització de l’Osonagym compta amb el suport del Consell Comarcal d’Osona i de l’Ajuntament de Vic.

PROGRAMA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada