dilluns, 19 de desembre del 2011

VUIT PODIS PEL GIMNÀSTIC OSONA AL 3R TORNEIG OSONAGYM


Tot i que moltes de les gimnastes del nostre Club s’estrenaven en aquest torneig i en aquest esport, han fet molt bona participació obtenint en la categoria de Escolars A, l’equip format per: Julia Herreros, Aina Bonet, Iris Cardenas i Sara Font la medalla de bronze. En la categoria de Inigym nivell 1 on part de les gimnastes que formen aquest equip han començat aquest setembre amb l’esport de la gimnàstica,  Aina Font, Alba Camacho, Mar Comalrena i Judit Ribó es va endur la medalla d’or.
A Promogym 1 es varen emportar la plata Laia Farrés, Aina Alier i Paula Klassmann i en la competició individual va ser Laia Farrés qui va fer la tercera posició del podi. Les veteranes de Promogym 4: Imma Roviró, Alba Peix, Marta Pla i Laia Picas van endur-se la medalla de plata i Imma Roviró en la categoria individual va ser bronze.
Pel que fa a la categoria de Base de Tecnificació, varen ser Laura Camacho en el nivell 2 i  la torellonenca Aina Vilar en nivell 3 qui varen fer podi emportant-se Camacho l’or i Vilar el bronze cap a casa.

CLASSIFICACIÓ INDIVIDUAL


CLASSIFICACIÓ PER EQUIPS


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada