dimarts, 28 de febrer del 2012

Més medalles a la 1a. Fase

En el Pavelló Euskadi de Mataró es va celebrar el segon cap de setmana de la Copa Catalana de Gimnàstica Artística Femenina en les categories de Promogym, Inigym i Escolars.
Tot i que per a moltes de les gimnastes del Club era la seva primera competició, els resultats van ser força bons. Pel que fa a la competició individual de Escolars A, va ser la centellenca Iris Cárdenas qui competint contra 66 gimnastes més es va endur el bronze, quedant a 5 dècimes del or. En la competició per equips en la que formava part juntament amb Berta Sanchez, Sara Font i Gal·la Soy van quedar en quart lloc tot i fent una bona participació.
En la categoria de Inigym 1 on van participar 18 equips, va ser l’equip format per Aina Font, Mar Comalrena, Alba Camacho i Judit Ribó qui van obtenir la tercera classificació i on Aina Font va quedar primera en l’aparell de salt amb una puntuació de 9,600 i Alba Camacho tercera en l’aparell de terra.
Va ser en Promogym 2 que l'equip de Arola Álvarez, Judit Sánchez, Laia Farrés i Maria Dinarés qui es va endur el bronze dels 19 equips que hi participaven dels diferents Clubs de Catalunya i on Arola Álvarez va obtenir la tercera millor nota en salt. En Promogym 1 va ser la voltreganenca Mariona Zanini qui va fer la segona posició al aparell de terra en la seva primera competició en aquesta categoria.