dimarts, 28 de febrer del 2012

Tres medalles de Gimnàstica Artística Masculina


El dissabte va tenir lloc al Pavelló Euskadi de Mataró la 1ª. Fase dels Campionats de Catalunya de Gimnàstica Artística Masculina on el Gimnàstic Osona va participar amb 9 gimnastes els quals van obtenir molts bons resultats.
Daniel Mendieta en el Nivell 3 individual va ser qui va guanyar la medalla de Plata, quedant a dues dècimes de Quim Civil del Club Granollers que va ser primer a la competició, Mendieta tot i quedant segon va fer la millor nota de la competició en els aparells de poltre amb arc i paral·leles.
L’equip de Promoció-3 format per Pau Canal, Oriol Puigrodon i Nin Codinachs van fer el segon lloc de la classificació, cal destacar que Canal va fer la millor nota en l’aparell de poltre amb arcs i Puigrodon va ser en paral·leles on van quedar per sobre del campió de la competició Victor Cañero del Club Sant Boi.
En l’equip de Promoció-1 del Gimnàstic Osona format per: Miquel Parareda, Nil Piñana i Albert Serra també van fer plata en aquesta primera Fase dels Campionats de Catalunya.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada