dimarts, 24 d’abril del 2012

2 podis a les primeres jornades de la 3a. fase GAF



Dissabte es va celebrar a Salt la tercera fase dels Campionats de Catalunya de Gimnàstica Artística Femenina, en les categories de Escolars, Promogym 1 i 2 i Inigym. 





El Club Gimnàstic Osona en aquesta ocasió es va endur dues medalles per equips. Les gimnastes de la escola del Gimnàstic Osona del Nucli Territorial de Torelló, Júlia Aranda, Queralt Martí, Nel·la Serrats i Anais Bussano van participar en la categoria A-3 d’Escolars i tot i sent la seva segona competició van tornar a fer medalla quedant en aquesta ocasió terceres per equips. Júlia Aranda en la competició individual va ser qui va obtenir més bona puntuació tot i que va quedar en quart lloc. 


En la Categoria de Inigym 1 van ser l’equip format per Aina Font, Mar Comalrena, Judit Ribó i Alba Camacho qui és van endur l’Or cap a casa sent Aina Font qui en la categoria individual va quedar en la cinquena posició a tant sols vuit dècimes del primer lloc i fent el primer lloc d’aquesta categoria a l'aparell de salt i igualant la puntuació de la primera classificada a l’aparell de terra.





Des dels següents links en podeu consultar els resultats



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada