dimecres, 11 d’abril del 2012

EL GIMNÀSTIC OSONA SEGON MILLOR CLUB DE CATALUNYA FEMENÍ


El Club Gimnàstic Osona va participar als Campionats de Catalunya de Clubs de Gimnàstica Artística Femenina, organitzat per la Federació Catalana de Gimnàstica, que es va celebrar a la localitat de Salt (Girona) on van participar vuit Clubs catalans.
L’Osona van competir a les 3 categories, base, aleví i absoluta i el Gimnàstic Osona va quedar segon millor Club de Catalunya a dues de les tres categories.
El equip Aleví format per Berta Miarons, Vanesa Cajamarca, Paula Norberto, Ivet Ribó i Júlia Emperador va aconseguir la medalla de plata i Berta Miarons va fer la millor nota de totes les gimnastes amb l’aparell de paral·leles asimètriques amb una puntuació de 12,000 punts.
En la categoria Absoluta van ser l’equip format per Mireia Sanfiz, Andrea Cajamarca, Anna Ponce, Marta Caballé i Roser Senmartí qui es van endur cap a casa la segona posició sent Roser Senmartí qui va quedar per sobre de la primera posició en l’aparell de barra amb una puntuació de 11,400.
En la categoria de Base el Gimnàstic Osona va participar amb Judit Osuna, Laura Camacho, Aina Vilar i Ling Xudong Moreno i, tot i no obtenint medalla, aquestes gimnastes van aconseguir ser quartes en aquesta categoria. En aquesta categoria va ser on van participar més Clubs catalans la qual cosa és bona senyal ja que és el pas previ a la Via Olímpica.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada