dimarts, 18 de setembre del 2012

El CAR de Sant Cugat cedeix material de gimnàstica artística a la Federació Catalana per als clubs catalans de tecnificació

El secretari general de l’Esport i president del Consell d’Administració del CAR, Ivan Tibau, ha presidit l’acte de cessió de material de gimnàstica artística de les antigues sales del CAR de Sant Cugat a la Federació Catalana de Gimnàstica per tal que es distribueixi entre els seus clubs de tecnificació.

El material procedeix de les antigues sales de gimnàstica artística masculina i femenina del centre que han donat pas als nous espais, més moderns i millor equipats, de gimnàstica del mòdul esportiu estrenat el mes de gener passat.


L’import del material cedit és de més de 50.000 euros i inclou elements com cavalls de salt, cavalls amb arc, barres fixes, paralel·les, trampolins, matalassos i pistes, entre d’altres. Els clubs beneficiaris d’aquest material són CLUB GIMNÀS LLENAS (Sabadell), CLUB GIMNÀSTICA ESPLUGUES LES MORERES (Esplugues de Llobregat), CLUB GIMNÀSTICA ARTÍSTICA L’HOSPITALET, CLUB GIMNÀS MOLINS DE REI, CLUB GIMNÀSTIC SANT BOI, CLUB GIMNÀSTIC TERRASSA, CLUB DE GIMNÀSTICA EGIBA (El Bages), GIMNAS ARTÍSTIC ESPORTIU RUBI i CLUB GIMNÀSTIC OSONA.


La signatura de l’acord de cessió ha anat a càrrec d’Ivan Tibau i el president de la Federació Catalana de Gimnàstica, Xavier March, en presència del director del CAR de Sant Cugat, Joan Fontserè.
Ivan Tibau ha explicat que la cessió d’aquest material “és una bona injecció pels clubs” i que l’objectiu d’aquesta acció és rendibilitzar un material perquè “sigui útil per a la preparació dels i de les vostres esportistes”. El secretari general de l’Esport ha aprofitat per agrair la tasca dels clubs, perquè “formeu esportistes però també persones en els valors que només dóna l’esport”.


Per la seva banda, Xavier March ha agraït la cessió i ha afirmat que aquest material ajudarà els clubs catalans “a millorar les seves instal·lacions, ja que molts d’ells van mancats de molts elements que són bàsics per treballar en les millors condicions”.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada