dimecres, 12 de setembre del 2012

Revisions mèdiques temporada 2012-2013

La Federació Catalana de Gimnàstica obliga a cada gimnasta a realitzar una revisió mèdica anual per a poder complimentar la llicència esportiva. Per a tal cosa, serà obligatori obtenir un certificat mèdic oficial per a la pràctica de l’esport.

La realització de la revisió s’haurà de fer a qualsevol dels centres homologats que hi ha a la comarca, malgrat tot hi haurà la possibilitat de realitzar-la al mateix club.

Els dies 1, 2 i 3 d’octubre un grup de metges col·legiats adscrits al centre grup 9 Serveis Mèdics, SL amb número de registre E 08614949, amb especialitat de medicina de l’educació física i l’esport, es desplaçaran a les instal·lacions del club per realitzar les revisions.

Si esteu interessats a fer la revisió al mateix club, cal que ho notifiqueu a secretaria en horaris d’oficina. Les revisions es faran en horari d’entrenament, per tant no cal demanar hora.

Es realitzaran dos tipus de revisions:

BÀSICA:
Inclou revisió general i electrocardiograma. Aquesta revisió té un preu de 20,00€ i és obligatòria a les categories següents:
FEMENINA

Edat Escolar
Inigym
Promogym
Tecnificació Base fins a nivel 4
MASCULINA
Promoció i nivells 1,2 i3


BÀSICA AMB PROVA D'ESFORÇ AMB CICLOERGÒMETRE 
Aquesta revisió té un preu de 30,00€ i és obligatòria a les categories següents:
FEMENINA

Tecnificació Via Olímpica nivells 5,6,7,8,9 i 10

Si hi ha algun o alguna gimnasta que estigui interessat en realitzar la prova d’esforç encara que no hi estigui obligat, pot sol·licitar-ho a secretaria.

No cal dir que aquest certificat és obligatori i ha d’estar a disposició del club abans del 31 d’octubre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada