dimecres, 18 de març del 2009

Cap de setmana intens per al Club Gimnàstic Osona

Bronze per a Daniel Mendieta en la categoria de iniciació 1
Puig Reig va acollir la 2a fase Trofeu de Gimnàstica Artística Masculina. El Gimnasta del Club Gimnàstic Osona Daniel Mendieta va quedar tercer a només 2,500 punts del primer classificat. També val la pena destacar les actuacions d’Adrià Puigrfagut i Eloi Palau a la categoria d’Aleví fent dos elements menys i quedant a 7ena i 9ena posició respectivament. La participació va ser molt nombrosa amb 128 participants dels quals 11 eren de l’equip osonenc.
Pilar Da Pena classificada per a la final de copa Catalana en gimnàstica rìtmica
Diumenge a Girona es va disputar la primera fase de Copa Catalana de gimnàstica rítmica amb una participació de 100 gimnastes de les categories Benjamí, Aleví, infantil, sènior i júnior de nivell I. El Club gimnàstic Osona hi va participar amb 4 gimnastes Cristina Castells, Mariona Collell, Pilar Da Pena i Ariadna Roca. Pilar Da Pena va ser la més ben classificada de les 4 fent una 8ena posició a la categoria júnior i així assegurant-se un peu a la final.