dimecres, 11 de març del 2009

Més èxits pel Club Gimnàstic Osona

El cap de setmana passat van tenir lloc a Puigreig les competicions de la segona fase de Gimnàstica Artística Femenina corresponents a les categories d’Edat Escolar, Inigym, Promoció 4 i 5, Base i Via Olímpica. En aquest cas el Club Gimnàstic Osona va participar-hi amb 61 gimnastes entre dissabte i diumenge, amb una exitosa actuació pujant al podi 13 vegades.
En les categories de Base i Via Olímpica va ser on l’Osona es va endur més honors, ja que tant en Base 1, Base 2 com en Base 3, les osonenques van pujar al lloc més alt del podi en la classificació per equips fent 3 primeres posicions (Laia Vidal, Mar Palau i Judit Osuna en Base 1; Berta Miarons, Vanessa Cajamarca, Paula Norberto i Ivet Ribó en Base 2; i Angie M. López, Clara Boix i Paula Moreno en Base 3). A títol individual cal destacar el 1er lloc aconseguit per Laia Vidal en Base 1 i el 3r lloc d’Angie M López en Base 3.
En categoria Juvenil, Adriana Panadès també va aconseguir un gran primer lloc distanciant-se del grup amb un molt bon exercici de paral·leles. D’altra banda, les alevines Anna Ponce i Mireia Sanfiz van quedar 3a i 4 en la seva categoria.
A Inigym, les integrants del Osona A (Ia Codinachs, Ivet Anfruns, Míriam Font i Arola Alvarez) també van assolir la victòria per equips ja que van quedar 2ª, 3ª i 4ª respectivament.
En les competicions en edat escolar Nivell D, l’Osona va recollir 4 medalles més, en aquest cas per Laura Noguer, Imma Roviró, Alba Peix i Maria Llord, que van quedar segones per equips.
Recordar que el cap de setmana vinent, també a Puigreig, es completa la 2ª fase amb les categories de Promogym 1, 2 i 3 de GAF i se celebra la 2ª fase de GAM. I per altra banda, tindrà lloc a Girona la 1ª Fase de la Copa Catalana de Gimnàstica Rítmica en Nivell 1.
Promogym 5 també va donar un podi a l’Osona amb el 3er lloc per equips aconseguit per Cora Ortega, Brenda Montañes i Marta Caballé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada